Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος  θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες  σε όλους τους συμπατριώτες μας που αγκάλιασαν με αγάπη την αποκριάτικη εκδήλωση που κάναμε στις 27/2/12016.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη στην προσπάθειά μας που μας δυναμώνει στο έργο μας, που σκοπό έχει να συμβάλει στο καλό του κοινωνικού συνόλου στο νησί μας. Στις μέρες μας που τα οικονομικά δεδομένα των ανθρώπων έχουν αλλάξει, η στήριξη αυτή έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία και μας δείχνει ότι όλοι μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι και να βοηθάμε  τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας.

Το γεγονός ότι έγινε το αδιαχώρητο στην εκδήλωσή μας από τη μια μας έκανε χαρούμενους για τη συμμετοχή αλλά από την άλλη λυπηθήκαμε που υπήρξε κόσμος που δεν μπόρεσε να διασκεδάσει μαζί μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ. 

Με  εκτίμηση εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.