Το διήμερο που μας πέρασε, η Τήνος φιλοξένησε στο Κλειστό της Γυμναστήριο άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση Final Four. Να θυμίσουμε, ότι και πέρυσι τον Μάιο είχε διεξαχθεί στο νησί, το Final Four των Ανδρών με μεγάλη επιτυχία.

Κυρίες και κύριοι, η Τήνος έχει ανέβει επίπεδο στο μπάσκετ και παίρνουμε την ευθύνη να γράψουμε ότι δεν θα αργήσουν να έρθουν οι μεγάλες συγκινήσεις για την ομάδα του νησιού. Ο Περιστεριώνας είναι πιστός στο ραντεβού τα τελευταία δύο χρόνια, με το βάθρο και το μετάλλιο.

Δεν είναι τυχαίο που όταν η ομάδα μπήκε στο κλειστό γυμναστήριο και προπονούνταν πιο συχνά, σε σωστές αθλητικές υποδομές, ήρθαν τα αποτελέσματα που την οδήγησαν στην τρίτη θέση των Κυκλάδων (τόσο το Ανδρικό τμήμα όσο και το Παιδικό. Δεν σταματάμε εκεί, έρχονται με φόρα οι κορασίδες (βλ. F4 που ετοιμάζεται)).

Η ομάδα με την συνέπεια των νικών και των καλών εμφανίσεων κέρδισε πολλούς φιλάθλους που είναι εκεί και την στηρίζουν σε κάθε αγώνα αντιμετωπίζοντας την οποιαδήποτε ομάδα. Δεν είναι τυχαίο αυτό που μας δήλωσε ο πρόεδρος του Περιστεριώνα Τήνου, κ. Μάνος Βέρσαλης «Ο κόσμος είναι δίπλα μας από την αρχή των προσπαθειών μας, μέχρι και το τέλος. Από το χειροκρότημα της νίκης μέχρι και στο χειροκρότημα της Ήττας. Τους αφιερώνουμε την Τρίτη θέση και τους θέλουμε δίπλα μας για την δύσκολη συνέχεια των τμημάτων μας».

Θα κλείσουμε με μια αναφορά στους παίδες του σωματείου. 
Εσείς ξέρετε τι αξίζατε.
Εσείς ξέρετε πως είναι να έχεις ρεκόρ 9 νικών και 1 ήττα και να είσαι τρίτος στις Κυκλάδες.
Εσείς ξέρετε τι είναι αυτή η μεγάλη οικογένεια του Περιστεριώνα.
Εσείς είστε το μέλλον του σωματείου.
Συνεχίστε έτσι μάγκες η κορυφή είναι κοντά!

Υ.Γ. 1:  Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της μπασκετικής γιορτής που διεξήχθη στο νησί.
Υ.Γ. 2:  Ένα μεγάλο μπράβο στον "τίμιο στρατιώτη" του σωματείου, τον προπονητή Αντώνη Βιδάλη που είναι τόσα χρόνια "στυλοβάτης" στα σημαντικά ραντεβού του Περιστεριώνα ...

Τήνος Today

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.