Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου με αφορμή το Θερινό ωράριο των καταστημάτων του νησιού που ξεκινάει από την Τρίτη, 22 Μαρτίου. Αναφέρει το Δελτίο Τύπου.


Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου σας  ενημερώνουμε ότι: από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 έως και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016  θα είναι σε ισχύ το ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ των καταστημάτων.

Τα καταστήματα από τις 22 Μαρτίου 2016 μπορούν να λειτουργούν τις καθημερινές, τις Κυριακές και τις αργίες από τις 08:00 έως και τις 24:00.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο τα καταστήματα που μπορούν να λειτουργήσουν τις Κυριακές και τις αργίες πρέπει να έχουν τις παρακάτω προϋποθέσεις :

α) Τα εμπορικά καταστήματα να έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού, όπως αυτό αναγράφεται στο λογαριασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι διακόσια πενήντα (250) τετραγωνικά μέτρα

β) να μην ανήκουν υπό οποιαδήποτε νομική σχέση σε αλυσίδα καταστημάτων, εξαιρουμένων των περιπτώσεων συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise)

γ) να μην λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (“shops – in − a − shop”) και να μην βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα (“outlet”), εμπορικά κέντρα ή εκπτωτικά χωριά.

Ευχόμαστε σε όλους καλή θερινή σαιζόν.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.