Μετά από μια επεισοδιακή κηδεία πρόπερσι, ένα  Γάμο μετά του Δεσπότη και όλων των
τιμών πέρυσι, ήρθε φέτος η πολυπόθητη γέννα στο χωριό του Σμαρδακίτου. Γέννησε η Λάμπρενα του Χαρίλαου, ένα υγιέστατο τεσσάρων κιλών μωρό και το οποίο βγήκε με ένα πόνο.


Επίσημος καλεσμένος ο Γεωργάκης (ο γνωστός) αλλά μόλις του ζητήθηκε να γίνει νονός -όπου φύγει φύγει- και πριν γεννήσει η Λάμπρενα έφυγε.... αλλά αφού γέννησε, μεμιάς η Γιατρός. Η χειρούργος και η εγκυμονούσα αλλά και ο μικρός έσυραν τον χορό γιορτάζοντας τον ερχομό του.

Το Σμαρδάκιτο ξέρει να αφήνει πίσω του ότι το στεναχωρεί και να διασκεδάζει. Όπως κάθε χρόνο η ακούραστη Κατερίνα Δαβερώνη με το σύζυγο της Ιωσήφ Βιδάλη οργάνωσαν ένα ακόμη πετυχημένο πάρτι για την διασκέδαση συγχωριανών και φίλων.

Η ιστορία που εκτυλίσσονταν στο φετινό πάρτι ήταν  αυτή που σας αναφέραμε παραπάνω. Φίλοι και Σμαρδιακιανοί βρέθηκαν χθες 13-3-16 για να διασκεδάσουν. Από την προηγούμενη μέρα με το συντονισμό του ανωτέρου ζευγαριού και των παιδιών του χωριού βρέθηκαν και στόλισαν την ενοριακή αίθουσα και την ετοίμασαν για το χορό. Την επομένη μέρα, Κυριακή 13-3-16 όλα έτοιμα.

Με DJ το Χρήστο Φιοράντη και με τους πλούσιους μεζέδες που το κάθε σπίτι είχε φτιάξει και φέρει στην αίθουσα ξεκίνησε το γλέντι. Θερμά συγχαρητήρια στην ψυχή του χωριού την Κατερίνα,  στον Ιωσήφ, στο Χρήστο, στα παιδιά αλλά και σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του πάρτι.

Και του χρόνου με υγεία να είμαστε όλοι καλά να ξανά συμμετάσχουμε και που είστε...... μην χαθείτε....  του χρόνου έχουμε τα βαφτίσια του μικρού...... Και του χρόνου πάλι εκεί......

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.