Οι αθλητές του  "Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΗΝΟΥ" έλαβαν μέρος στους Αγώνες Ανάπτυξης Παμπαιδων που διοργάνωσε ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων την Παρασκευή, 12 Μαρτίου στο γήπεδο του "Α.Ο. ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ" στην Χώρα της Άνδρου.

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, που φανέρωσε περίτρανα την αθλητική συσπείρωση των αθλητικών σωματείων των Κυκλάδων,  οι μικροί μας αθλητές μας έδωσαν  μαθήματα σεβασμού , ήθους , και ευγενούς αθλητικής άμιλλας, αληλλουποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, καθ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής διαδικασίας.

Οι διακρίσεις δεν έλειπαν ούτε αυτήν την φορά από την ομάδα της Τήνου, με τον Χαλαρη Λ. να κερδίζει το χρυσό στο μπαλάκι αγοριών με βολή στα 33.97μ., και με την Λεβαντίνου Μ. να κερδίζει το ασημένιο  στο μπαλάκι  κορασίδων με βολή στα 19.37μ., αλλά και με άκρως αξιοσημείωτες τις επιδόσεις των αθλητριών στο ύψος των κορασίδων οι οποίες όμως δεν καταχωρήθηκαν.

Για τα σωματεία των Κυκλάδων, οι αγώνες της Παρασκευής, ήταν ένα πρώτης τάξεως τεστ, εν όψει των Διασυλλογικών της Αθήνας, το  ερχόμενο Σάββατο.

Οι προπονητές του "Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑ" δήλωσαν αμφότεροι πολύ ικανοποιημένοι από την αγωνιστική κατάσταση και την ψυχολογία των αθλητών, με την δεύτερη ωστόσο να επιδέχεται ακόμα λίγη βελτίωση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.