Σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ. θα συνεδριάσει η Δημοτική Κοινότητα Τήνου για την γνωμοδότηση σχετικά με την απομάκρυνση υφιστάμενου κενωθέντος περιπτέρου που είναι στην Λ. Μεγαλόχαρης. Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα 7 Μαρτίου, ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψη απαρτίας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα επί της οδού Μεγαλόχαρης 24. Tα θέματα της ημερησίας διατάξεως είναι:

Θέμα 1ο
Έκδοση γνωμοδότησης σχετικά με την απομάκρυνση υφιστάμενου κενωθέντος περιπτέρου στα διοικητικά όρια της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου

Θέμα 2ο
Εξέταση αίτησης της AEGEAN NATURAL FOODS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ δια της νομίμου εκπροσώπου της και λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Αποθήκευση – Διανομείς – Μεταφορείς (Αποθήκη Τροφίμων και Ποτών Χονδρικού Εμπορίου)», στην οδό Καποδιστρίου πόλεως Τήνου.

Θέμα 3ο
Εξέταση αίτησης του Ευθυμίου Παπαευθυμίου του Σωτηρίου και λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης και Αναψυχής (Καφετέρια – Πιτσαρία – Σνακ Μπαρ – Εστιατόριο – Αναψυκτήριο) Επιχείρηση Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων (Καφεκοπτείο)», στην ακτή  Νάζου πόλεως Τήνου.

Θέμα 4ο
Εξέταση αίτησης Αποστόλη Παναγιώτου του Μιχαήλ, ως νόμιμου εκπροσώπου της «Απ. Παναγιώτου – Δημ. Παναγιώτου Ο.Ε.» και λήψη απόφασης  σχετικά με την έκδοση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων και άδειας παράτασης ωρών λειτουργίας αυτών, για το κατάστημά της, «Καφετέρια - Μπαρ», στην οδό Ταξιαρχών πόλεως Τήνου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.