Μετά την ήττα από τον Α.Ο. Μυκόνου, το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου θα ταξιδέψει το αύριο, Σάββατο 12 Μαρτίου, στη Σύρο για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Ερμούπολης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17.30 μ.μ. στο Στάδιο Δημήτρης Βικέλας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της ΕΣΚ' Κυκλάδων.

Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη θα ψάξει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στις δύο πρώτες -προνομιούχες- θέσεις του ομίλου. Ο Περιστεριώνας βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας: 1 Νίκη και 1 Ήττα ενώ ο Α.Ο. Ερμούπολης είναι στη δεύτερη θέση με ανάλογο ρεκόρ.

Ο νικητής της Σαββατιάτικης αναμέτρησης παίρνει ένα μικρό προβάδισμα για τη συνέχεια. Μάλιστα, ο Περιστεριώνας με μια ενδεχόμενη νίκη όχι μόνο θα κλείσει θετικά τον πρώτο γύρο μετρώντας μια μόνο απώλεια αλλά θα έχει και προβάδισμα για την συνέχεια, δίνοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου (ως γηπεδούχος και ως τυπικά φιλοξενούμενος).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.