Το διήμερο Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Μαρτίου, θα διοργανωθεί στο νησί της Τήνου και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, το Final Four της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τήνου για την κατηγορία των παίδων.
Να θυμίσουμε πως πρόκειται για την δεύτερη διοργάνωση Final Four, η πρώτη έγινε πέρυσι τον Μάϊο με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Οικονομική ανάσα στην Τήνο

Η οικονομία του νησιού θα πάρει μια μικρή ανάσα καθώς θα φτάσουν ομάδες από Μύκονο, Σαντορίνη και Νάξο. Οι αποστολές των ομάδων θα απαρτίζονται από τα τεχνικά επιτελεία, τους παίκτες και τους συνοδούς των παιδιών. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, από τα ψώνια μέχρι την διαμονή κ.ο.κ  θα δώσουν μια μικρή  «οικονομική ένεση»  ενόψει της δύσκολης συνέχεια που περιμένει τους επιχειρηματίες του νησιού.
Τελευταίες αλλαγές στο πρόγραμμα της διοργάνωσης

Όσο αφορά το πρόγραμμα της διοργάνωσης, υπήρξαν κάποιες τελευταίες αλλαγές στις ώρες διεξαγωγής των αγώνων, με τον Περιστεριώνα να αντιμετωπίζει την Παρασκευή, 25 Μαρτίου στον ημιτελικό, στις 8.00 μ.μ. τον Πανιώνιο Σαντορίνης και το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού,  ο Γυμναστικός Σύλλογος Μυκόνου – Πανναξιακός να αναμετριέται στις 5.45 μ.μ.

Το Σάββατο, 26 Μαρτίου ο μικρός τελικός που θα κρίνει την δεύτερη και Τρίτη θέση θα ξεκινήσεις στις 4.00 μ.μ. ενώ ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει των πρωταθλητή Κυκλάδων θα λάβει χώρα στις 6.30 μ.μ.

Μέγας χορηγός η Seajets η οποία για δεύτερη σερί σαιζόν στηρίζει εμπράκτως το Κυκλαδίτικο μπάσκετ!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.