Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, σχετικά με την τελευταία διοργάνωση Final Four που διεξήχθη στο νησί της Τήνου και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Ένα ακόμη συναρπαστικό Final Four έλαβε χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο στην Τήνο, με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση φιλάθλων. Το Δ.Σ. της ΕΣΚΚ συγχαίρει τους τέσσερις φιναλίστ και ιδιαίτερα της ομάδα της Σαντορίνης που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον αντιπρόεδρό της κο Μαραγκό και τα μέλη του ΤΑΚ Περιστεριώνας για την εύρεση χορηγών, αλλά και την εύρεση λύσεων σε όλα τα επίπεδα, που είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν πολύ λιγότερο οι ομάδες μας αλλά και να διοργανωθεί για μια ακόμη φορά ένα άψογο Final Four στο νησί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες που βοήθησαν:

1) Το Δήμο Τήνου για τη συνδιοργάνωση και την  παράθεση του γεύματος στις ομάδες
2)Τον Σύλλογο Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου για τη χορηγία των μεταλλίων και του κυπέλλου.
3)Το πολιτιστικό ίδρυμα ομίλου Πειραιώς – Μουσείο Μαρμαροτεχνίας για την προσφορά του βραβείου MVP
4) Την εταιρεία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΣΥΠΡΗΣ – ΠΛΥΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ Ο.Ε. για τα νερά του τουρνουά
5) Τον Χρήστο Φιοράντη για τον ηλεκτροακουστικό εξοπλισμό και την ηχητική επιμέλεια του τουρνουά.
Και φυσικά τη SEAJETS  που για μια ακόμη φορά κάλυψε όλα τα εισιτήρια των ομάδων, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της για το μπάσκετ στα νησιά μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.