Τα Final Four παίδων και κορασίδων τελείωσαν για τον Περιστεριώνα και η ομάδα της Τήνου στρέφεται στην αυριανή σημαντική αναμέτρηση (12.15 μ.μ.) του ανδρικού τμήματος με τον Α.Ο. Άνδρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου στο πλαίσιο της  4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚ’ Κυκλάδων.

Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη θα αντιμετωπίσει τους Ανδριώτες έχοντας δύο απουσίες, τον Ισίδωρο Ρούσο και τον Αντώνη Ρουγγέρη ο οποίος τραυματίστηκε στο Final Four των παίδων. Ο Περιστεριώνα θέλει τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση για να μείνει κοντά στις δύο πρώτες θέσεις που θα τον οδηγήσουν στο F-4 των ανδρών.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου ο φίλαθλος κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο μπορεί να φέρει αθλητικό υλικό (παλαιά αθλητικά παπούτσια, φόρμες, μπλουζάκια σορτσάκια , κάλτσες κλπ) με σκοπό την προώθησή τους στα σημεία συγκεντρώσεως προσφύγων.

Η βαθμολογία του ομίλου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.