Την Κυριακή, 10 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κώμης Τήνου, στον ίδιο χώρο και ώρα 11.30 π.μ.(Αίθουσα του κτιρίου της Αδελφότητας Τηνίων, Ασημάκη Φωτήλα 40 & Λεωφ. Αλεξάνδρας) θα γίνει η παρουσίαση του Βιβλίου του Πατέρα Ρόκκου Ψάλτη με τίτλο «ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ 1976 - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΤΗΝΟΥ».

Το βιβλίο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και αναφέρεται στα γεγονότα με τις καταστροφές στην περιοχή των χωριών μας, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πληθώρα αφηγήσεων από τις υλικές καταστροφές μέχρι την αποκατάστασή τους, με όλους τους πρωταγωνιστές των γεγονότων εκείνης της εποχής.


Ο Σύλλογός της Κώμης είναι από τους Χορηγούς του βιβλίου και τα έσοδά του (Τιμή 10 ευρώ) θα διατεθούν για την βελτίωση των εγκαταστάσεων της Παιδικής Χαράς της Κώμης, που ήταν και έργο του τότε Εφημέριου του Χωριού μας πατέρα Ρόκκου Ψάλτη.

Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να τιμήσουμε όλοι με την παρουσία μας τον εμπνευστή, δημιουργό και συγγραφέα αυτού του βιβλίου, που πρέπει να μπει στο κάθε σπίτι, για να θυμηθούν οι παλαιοί και να μάθουν οι νέοι ένα ιστορικά πραγματικό γεγονός, που συνέβη στο χωριό μας και καθόρισε την μετέπειτα εξέλιξη και ανάπτυξή του με πολλή συλλογική εργασία και εθελοντισμό.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.