Το εστιατόριο – ψητοπωλείο «Ανατολή του Πόρτο» βρίσκεται στο κόλπο του Αγίου Ιωάννη Πόρτο και με μοναδική θέα τη Μύκονο. Στους νησιώτικα διαμορφωμένους χώρους του μπορείτε να διοργανώσετε αξέχαστες εκδηλώσεις γάμων, βαπτίσεων, δεξιώσεων, με ζωντανή μουσική.

Η μέσα αίθουσα έχει χωρητικότητα 600 ατόμων και την έξω 500 αντίστοιχα. Με απίστευτη ποικιλία κρεατικών αλλά και παραδειγματική οργάνωση αφού καλύπτονται και οι ανάγκες ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Και το πιο βασικό για τους γονείς, απολαύστε τη διαμονή σας, τον καφέ σας και το φαγητό σας ή το ποτό σας γιατί λειτουργεί παιχνιδότοπος στο κτίριο με σύγχρονα παιχνίδια.

Ελάτε να σας χαρίσουμε αξέχαστες διακοπές – διαμονή στην Τήνο αλλά και το φαγητό σας στις καλύτερες τιμές. Η «Ανατολή» σας περιμένει ανοιχτό τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Διαθέτει χώρο στάθμευσης 100 θέσεων. Δεκτές και πιστωτικές κάρτες.

Επικοινωνία
Τηλέφωνο κρατήσεων: 22830.23985

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.