Ανοιξιάτικο απόγευμα φιλαναγνωσίας μαζί  με τα παιδάκια του Παιδικού Σταθμού Δήμου Τήνου   σε  ένα πάρκο γεμάτο βιβλία, αφηγήσεις, αναγνώσεις, bazzar, παρουσιάσεις,  βιωματικά εργαστήρια,  μικροί και μεγάλοι  χαλάρωσαν, διάβασαν, απόλαυσαν, έφτιαξαν, χάρισαν, δάνεισαν, αγόρασαν, πούλησαν, δανείστηκαν βιβλία με οικοδέσποινα την βιβλιοθηκάριο της Βασόρας «Αλία», και καλεσμένους όλους εσάς που με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας τιμήσατε την εκδήλωση των παιδιών μας.

Σε αυτή τη συνάντηση  «φίλων του βιβλίου» εγκαινιάσαμε την 1η  δανειστική βιβλιοθήκη δρόμου στο νησί μας και  με μεγάλη χαρά γεμίσαμε τα ράφια της. Η βιβλιοθήκη μας είναι στη διάθεση του κοινού μικρών και μεγάλων με την ευχή να συνεχίσουμε τη διαδικασία «ελεύθερου δανεισμού»  με σεβασμό στα βιβλία  στηρίζοντας την ιδέα μας   και εμπλουτίζοντας το υλικό της.

Σας ενημερώνουμε ότι από Την Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 και για όλο το μήνα Μάιο  η βιβλιοθήκη θα φιλοξενείται στην περιοχή της Παλλάδας  κοντά στην Παιδική  Χαρά και σας περιμένει!

Φίλε αναγνώστη θυμήσου τα βιβλία δεν ανήκουν σε κάποιον, ανήκουν σε όλους και η επιτυχία της δανειστικής βιβλιοθήκης δρόμου έγκειται στη υπευθυνότητά μας!

Τα παιδάκια και οι δασκάλες του Παιδικού Σταθμού Δήμου Τήνου  φωνάζοντας το μήνυμα «ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ»
                                                        σας εύχονται
                                                     Καλές αναγνώσεις !!

 Στιγμές Φιλαναγνωσίας ……..

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.