Εύκολο μεσημέρι είχε χθες το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα, η ομάδα της Τήνου επικράτησε εύκολα με σκορ 78-28 της αντίστοιχης ομάδας του Α.Ο. Άνδρου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κυκλάδων.  Ο αγώνας δεν σηκώνει κριτική καθώς η Άνδρος είχε πολλές απουσίες και κατέβηκε κατά τα 6/10 με παιδικο-εφηβική ομάδα.

Ελλείψεις βέβαια είχε και η ομάδα της Τήνου που στερήθηκε τις παρουσίες των Ρουγγέρη και Σιδερή. Με αυτή τη νίκη ο Περιστεριώνας πέρασε στην δεύτερη θέση του Α' ομίλου και έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα για να περάσει στο Final Four.

Η ομάδα της Τήνου την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Μυκόνου και θα ψάξει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την συνέχεια.

Α' περίοδος: 23-7
Β' περίοδος: 17-1
Γ' περίοδος: 20-6
Δ' περίοδος: 18-14

Κατά τη διάρκεια του αγώνα συγκεντρώθηκε αθλητικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί τις επόμενες ημέρες σε σημεία συγκέντρωσης προσφύγων και το Δ.Σ. του σωματείου ευχαριστεί όσους στήριξαν την εν λόγω προσπάθεια.

Τ.Α.Κ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης Α.)
Νάζος Μ., Αλβέρτης Σ. 2, Δελατόλας Φ. 9(1), Ξενόπουλος Α. 12 (1), Στρούμπος Δ. 4 (1), Ορφανός Ν. 3(1), Σιώτης Π. (Αρχ) 14 (1), Βοϊνάς Π. 2, Διακογιάννης Π. 10, Ξενόπουλος Γ. 12, Τσακίρης Ν. 8 (1), Τσίκουρας Β. 2 .

Α.Ο ΑΝΔΡΟΥ (Μουστάκας Κ.) 
Σαλιάι Ε. 3(1), Μπέλλο Α., Σπυριδάκης Θ.1, Μύνος Μ. 2, Γλυνός Μ. 2, Ψωμάς Χ. 2, Καλογεράς Λ. 4, Ανύσης Β., Μουστάκας Κ. (Αρχ) 5, Κωνσταντής Β., Μπουρίκας Φ. 3(1), Βαλμάς Μ. 8 (1). .


Φωτογραφίες: Νικόλας Κροντηράς

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.