Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Τήνου-Νάξου, κ. Νικόλαο εξέδωσε η Δ.Ε. του Κέντρου Υγείας Τήνου και αναφέρει τα ακόλουθα. 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε και η Επιστημονική Δ/ντρια του Κ.Υ.Τήνου, σας ευχαριστούν θερμά για την ευγενική σας δωρεά η οποία προέρχεται από το κληροδότημα «Μαρίκα Δελατόλα», μέσω της οποίας καλύψατε την προμήθεια και μεταφορά φιαλών οξυγόνου, υλικού ζωτικής σημασίας κυρίως για τα επείγοντα αλλά και τα τακτικά περιστατικά.

Η πράξη σας αυτή αποτελεί πραγματική βοήθεια και φανερώνει τη στοργή και την προσοχή σας προς το ΚΥ., εκτιμώντας το σαν αυτό που είναι, δηλαδή μια πολύτιμη δομή παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας μέσα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, μοναδική στο νησί, η οποία επιτελεί το εργο της παρά τις δυσκολίες και τις αδυναμίες της.

Η εκτίμησή σας, και η γενναιοδωρία σας, βοηθούν το Κ.Υ. οικονομικά και ηθικά και βεβαίως το λαό της Τήνου ο οποίος είναι και ο τελικός αποδέκτης αυτής της ευγενικής προσφοράς.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.