Ο Περιστεριώνας δεν κατάφερε να περάσει στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος των Κυκλάδων στην κατηγορία των Ανδρών. Η ομάδα της Τήνου ηττήθηκε από τον Α.Ο. Ερμούπολης με σκορ 46-61, η νικήτρια ομάδα προκρίθηκε στο Final Four της Σαντορινής που θα διεξαχθεί στις 6 & 7 Μαΐου.

Οι Συριανοί με την ευστοχία τους από την περιφέρεια διατηρούσαν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους ακόμα κι όταν η ομάδα της Τήνου έφτασε στην απόσταση των 5 πόντων, οι παίχτες της Ερμούπολης με τρίποντα ανέβαζαν εκ' νέου τον δείκτη της διαφοράς.

Έτσι λοιπόν, η φετινή αγωνιστική αυλαία έπεσε και για το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου, που τερμάτισε στην τριτη θέση του Α’ ομίλου.

Τα αποτελέσματα των περιόδων

Α’: 10-14
Β’: 19-24
Γ’: 35-46
Δ’: 46-61

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού έδωσα ακόμα μια φορά δυναμικό «παρών» στην αναμέτρηση χειροκροτώντας στο τέλος την ομάδα ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο τέλος της αναμέτρησης έγινε η κλήρωση για την Λαχειοφόρα αγορά που πραγματοποίησε ο Περιστεριωνάς με το νικητή (κ. Φώσκολο) να κερδίζει ένα ποδήλατο KTM Manhatan 28 (Αλουμινίου με υδραυλικά φρένα, φώτα led εμπρός και πίσω, περιφερειακά Shimano, εμπρόσθια ανάρτηση και κλείδωμα).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.