Οι κορασίδες του Περιστεριώνα Τήνου πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να επικρατήσουν του Α.Ο. Ερμούπολης στο τελικό του Final Four της Τήνου. Έτσι, το ταξίδι για τα κορίτσια του Περιστεριώνα έφτασε στο τέλος του αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση.

Α' περίοδος: 13-02
Β' περίοδος: 16-10
Γ' περίοδος: 13-07
Δ' περίοδος: 04-10

Η ομάδα της Τήνου ηττήθηκε με 46-29 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση των Κυκλάδων με την κορυφή ν' ανήκει στην ομάδα της Σύρου.  Την τρίτη θέση πήρε ο ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φαναρια» που επικράτησε της Α.Ε. Σαντορίνης με σκορ 30-40 με τους Σαντορινούς να είναι στην τέταρτη θέση.

Σίγουρα αποτελεί επιτυχία η δεύτερη θέση που κατέκτησε ο Περιστεριώνας Τήνου και μαζί με την τρίτη θέση των παίδων στο πρόσφατο Final Four συνδυάζουν μια καταπληκτική χρονιά για τον Σύλλογο. Ευχόμαστε ανάλογα αποτελέσματα και για το ανδρικό τμήμα.

Τέλος, να αναφέρουμε την στήριξη του κόσμου της Τήνου που βρέθηκε και σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου γεμίζοντας το και προσπάθησε με την φωνή του και το χειροκρότημα του να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή.

Φωτογραφικό υλικό από τις αναμετρήσεις

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.