Σάββατο σήμερα, τα βλέμματα του Τηνιακού φιλάθλου βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου οπού οι Κορασίδες του Περιστεριώνα Τήνου θ΄ αντιμετωπίσουν στον τελικό του Final Four την ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ.

Πρόκειται σίγουρα για ένα ακόμα επίτευγμα για το Τηνιακό μπάσκετ, καθώς, μετά το Ανδρικό (την περασμένη σαιζόν), το παιδικό φέτος (που κατέκτησε την 3η θέση στις Κυκλάδες) και οι κορασίδες τώρα, έχουν ήδη εξασφαλίσει το μετάλλιο και θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή, μέσα στο σπίτι τους.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σιώτη από την αρχή της χρονιάς έδειξε σοβαρότητα και κατάφερε να προκριθεί στην τελική τετράδα έχοντας συνολικά 4 νίκες και 2 ήττες. Η σημερινή αναμέτρηση είναι η τελευταία για φέτος, ευχόμαστε το κύπελλο να έρθει στο νησί μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την διάκριση των κοριτσιών.

Καλή επιτυχία ...

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.