Το «Ρακί Γωνιά» … πρόκειται για ένα ρακάδικο (και όχι μόνο), το οποίο δεν περιορίζει το κοινό του ηλικιακά, αφού το αγαπούν και οι «παραδοσιακοί» και η νεολαία. Στην αισθητική του, κυρίαρχο ρόλο παίζει το ξύλο, που δίνει έναν τόνο οικείο στην έτσι κι αλλιώς παρεΐστικη ατμόσφαιρα που διαθέτει. 

Στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, τοποθετημένα τραπεζάκια, τα οποία προσφέρονται για τις καλοκαιρινές μέρες που έρχονται. Το μουσικό ύφος «διχάζεται», μπορείς να ακούσεις από τραγούδια των 60’s μέχρι βαριά λαϊκά, ενώ κάποιες μέρες έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μουσικά αφιερώματα από την παλιά εποχή μέχρι και τη σύγχρονη.

Καλό «αυθεντικό» ρακί οδηγεί την «κούρσα» της οινοποσία. Το μενού είναι γεμάτο λαχταριστά μεζεδάκια, με το Τηνιακό στοιχείο να δηλώνει έντονο «παρών» στην κουζίνα του μαγαζιού. Κι αν είσαι λάτρεις των σπορ. Στο «Ρακί Γωνιά» μπορείτε να παρακολουθήσετε τις μεγαλύτερες αθλητικές αναμετρήσεις με την παρέα σας.

Άρα, μπορεί κανείς να συνδυάζει καλούς μεζέδες, καλό ρακί που να τιμούν το όνομά τους και τιμές προσιτές σε καιρούς κρίσης; Ναι, το «Ρακί Γωνιά» προσπαθεί να σας αποδείξει ότι γίνεται!

Σας περιμένουμε … 

Ρακί γωνία
Νικ. Λύτρα 10
Τηλ. 22830. 26060

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.