Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιστεριώνας Τήνου με αφορμή τις πρόσφατες διεξαγωγές των Final Four (κορασίδων&παίδων) στο κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.

Έχοντας νωπές τις μνήμες από τα πρόσφατα final 4 και την γιορτή του μπάσκετ που έλαβε χώρα επί δύο συναπτά σαββατοκύριακα στο κλειστό μας θα θέλαμε και εμείς τα μέλη του δ.σ., οι παίκτριες – παίκτες και οι προπονητές της ομάδας να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την διεξαγωγή των δύο διοργανώσεων της Ε.Σ.Κ.Κ.  και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή των δύο final 4. Με την συγκινητική προσφορά τους στηρίχτηκε ευθέως το κυκλαδίτικο μπάσκετ και το τηνιακό μπάσκετ και εμμέσως φυσικά ο ΤΑΚ Περιστεριώνας.

Πολλές ευχαριστίες λοιπόν στον Δήμο Τήνου για την παράθεση γεύματος σε όλες τις ομάδες των δύο final 4, το ξενοδοχείο Porto Tango και τον επιχειρηματία Ιωάννη Δελώτη για τη δωρεάν φιλοξενία των ομάδων κορασίδων, τον Χρήστο Φιοράντη για τον ηλεκτροακουστικό εξοπλισμό και ηχητική επιμέλεια των δύο τουρνουά, την εταιρεία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΣΥΠΡΗΣ – ΠΛΥΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ Ο.Ε. για τα νερά των δύο final 4, τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Καταστημάτων ΥΓειονομικού Ενδιαφέροντος  Τήνου  για τα μετάλλια και το κύπελλο του final 4 παίδων, το κατάστημα ALEXANDER SPORTS για τα δώρα σε mvp παίδων και πρώτη σκόρερ κορασίδων, τα ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΑΡΠΑ και το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΠΕΡΓΗ για τις χορηγίες στις αφίσες – μπλουζάκια, το μουσείο μαρμαροτεχνίας του πολιτιστικού ομίλου τράπεζας Πειραιώς για το βραβείο mvp παιδων, το εργαστήριο χειροποίητων κοσμημάτων Βιδάλης, το κατάστημα pixel (Ν. Τσακίρης) για το σχεδιασμό των αφισών, τον χορηγό επικοινωνίας μας Τήνος Τοday και last but not least  τα παιδιά από το σπίτι του χορού του εργαστηρίου τεχνών αιγαίου που χόρεψαν στον τελικό και την διευθύντρια Γεωργία Ράπτη .

Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξή σας και σε μελλοντικές διοργανώσεις!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.