Όπως γράψαμε σε πρόσφατη ανάρτηση μας, η Τήνος θα προβληθεί σε θεματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο στην αίθουσα Copernico, την Τρίτη 17 Μαΐου. Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου αποφασίστηκε ομόφωνα η διοργάνωση από τον Δήμο Τήνου της θεματικής εκδήλωσης. Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος, κ. Αναστασία Δεληγιάννη δήλωσε μεταξύ άλλων «σε συνέχεια των δράσεων προβολής του νησιού μας και σύμφωνα με το εγκεκριμένο από το ΕΟΤ πλάνο τουριστικής προβολής του νησιού για το έτος 2016, θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο θεματική εκδήλωση προβολής του τόπου μας.

Η εκδήλωση που γίνεται με την συνεργασία του γραφείου ΕΟΤ στο Μιλάνο, προγραμματίζεται για τις 17/5/2016 και υπάρχει ομόφωνη έγκριση της Τουριστικής επιτροπής.

Το γραφείο του ΕΟΤ και συγκεκριμένα η Διευθύντρια θα επιμεληθεί της πρόσκλησης των δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων, επίσης έχει αναλάβει την εύρεση της αίθουσας και έχει επιμεληθεί του μενού των εδεσμάτων. Επίσης θα υπάρχει υποδομή για την ηχητική και οπτική κάλυψη
της εκδήλωσης και προβολή οπτικοακουστικού υλικού. Στους καλεσμένους θα δοθούν χάρτες και υλικό προβολής του νησιού και Τηνιακά κεράσματα»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.