Απάντηση προς το σχόλιο του συνδυασμού Τήνος-Τολμάμε Μαζί εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Αποχέτευσης, κ. Κωνσταντίνος Βιδάλης με αφορμή την θολότητα του νερού στο χωριό Αγάπη.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ως αρμόδιος αντιδήμαρχος Υδρευσης- Αποχέτευσης του νησιού μας ότι αυτό που ζητάτε να γίνει αύριο δηλαδή ο καθαρισμός για δεύτερη φορά της δεξαμενής του Αγάπη για την θολότητα του νερού έγινε χθες (12/04/2016 ) και αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα.

Πραγματικά, το υλικό που περάστηκε μέσα στη δεξαμενή του χωριού Aγάπη είναι το τσιμεντοειδες μάρκας masterseal545 white σε συνδυασμό με γαλάκτωμα στεγνωτικό υλικό που χρησιμοποιείται από όλους τους δήμους της Ελλάδος για την επίστρωση του ύστερα από τον καθαρισμό των δεξαμενών. Είναι υλικό πιστοποιημένο για επαφή με πόσιμο νερό. Συμμορφώνεται με το ιταλικό υπουργικό διάταγμα (ΝΟ 174) της 06/04/2004 κανονισμοί που αφορούν σε υλικά και αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε σταθερά συστήματα συλλογής - επεξεργασίας -προμήθειας και διανομής νερού που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση (μπορείτε να δείτε περισσότερα  masterseal M545). Έτσι παίρνοντας το τσουβαλάκι  του υλικού στα χέρια σας θα μπορούσατε να κοιτάξετε την περιγραφή του προϊόντος -τα κύρια πεδία εφαρμογής- και τα χαρακτηριστικά του που δεν χρήζουν φόβους ανησυχίας στη δημόσια υγεία.

Έτσι εγώ προσωπικά έδωσα την εντολή που αναζητάτε για την χρήση του υλικού και σας ενημερώνω ανεπιφύλακτα ότι το νερό από την πρώτη στιγμή ήταν κατάλληλο προς χρήση.  Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους κατοίκους του χωριού Αγάπη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε από την θολότητα του νερού που δεν την αμφισβητώ, η όποια όμως αποκαταστάθηκε άμεσα από τους υπάλληλους της υπηρεσίας ύδρευσης που τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τις προσπάθειες που καταβάλουν για την εύρυθμη λειτουργία των δικτύων ύδρευσης του νησιού μας και την πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Αγαπης, κα Μαρία Δελατολα για την Αγάπη και την αγωνιά  για τα προβλήματα της περιφέρειας που είναι υπό την ευθύνη της.

Είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόβλημα που δημιουργείται στην ύδρευση σε συνεργασία με όλους τους τηνιακούς να το λύνουμε και γι’ αυτό το λόγο εσείς μας επιλέξατε. Τα τηλεφωνά της υπηρεσίας είναι 2283360116, Αρμόδιος Αντιδήμαρχος 6944258528.  Δυστυχώς αν περνάτε το τηλέφωνο μου για το πρόβλημα του Αγάπη τόσο την Κυριακή το απόγευμα όσο και όλη τη Δευτέρα το κινητό μου ήταν απενεργοποιημένο για θλιβερό οικογενειακό μου περιστατικό (μεμονωμένο γεγονός) την Τρίτη όμως αποκαταστάθηκε.

O Aρμοδιος Αντιδήμαρχος Υδρευσης - Αποχέτευσης 
Βιδάλης Κωνσταντίνος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.