Οι κορασίδες, οι παίδες, οι προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΚ Περιστεριώνας θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους Τηνιακούς φιλάθλους που γέμισαν τα δύο προηγούμενα σαββατοκύριακο το κλειστό γυμναστήριο και στήριξαν με τη φωνή τους και το χειροκρότημά τους την προσπάθειά μας.

Αισθανόμαστε προνομιούχοι που έχουμε εσάς στο πλάι μας και μας δώσατε μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να κρατήσουμε το μπάσκετ της Τήνου στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Μπορεί να μην καταφέραμε να σηκώσουμε κάποια κούπα ( ίσως και λόγω συγκυριών) αλλά σίγουρα πρωταθλήτρια κερκίδα των Κυκλάδων αναδείχτηκε η δική μας!  Σας ευχαριστούμε για όλα και σας θέλουμε πάντα κοντά μας!

Ας στηρίξουμε τώρα το ανδρικό μας τμήμα στην προσπάθεια που θα κάνει να ξεπεράσει το κακό του ξεκίνημα και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών αρχής γενομένης από το προσεχές ματς με τον Α.Ο. Άνδρου (την προσεχή Κυριακή 10/4/2016 στις 13.30).

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.