Στους πέντε ανέμους χώμα και πέτρες μοίρασε σ’ ένα νησί γνωστό, άγνωστο. Το «νησί του Αιόλου», που ο μύθος θέλει να το προστατεύει ο Ποσειδώνας γνωστό μέχρι την Παναγιά, άγνωστο μέχρι την ενδοχώρα εκει που αρχίζουν τα θαύματα. Στην ενδοχώρα την «χειροποίητη» όπως την χαρακτήρισε ο φιλόσοφος Κορνήλιος Καστοριάδης, θα προσκυνήσεις στα θαύματα της φύσης.Τήνος, έρωτας και θαύματα
Τάμα στην χάρη και στην γοητεία της οτι θα ξαναγυρίσω. Και ο έρωτας; Ε αυτός περνάει από το στομάχι  με λαχταριστές σπιτικές γεύσεις και αρκεί ένα ποτήρι στροφιλιά (τοπική ρακί) για να στηθεί το γλέντι.
Στην Τήνο θα περάσεις καλά και φθηνά. Νησί για φθηνές, ποιοτικές διακοπές -γνωστό διεθνώς και ιδιαίτερα στην Ευρώπη ως αναρριχητικός προορισμός-και  δεν θα πλήξεις ποτέ.
Τήνος, έρωτας και θαύματα σε ασπρισμένες «βόλτες» (καμάρες)
Ενας προορισμός για όλες τις εποχές. Βουνά, θάλασσα, κάστρα, περιστεριώνες, νερόμυλους, πολιτισμός, τέχνες, πεζοπορία, καταδύσεις, αναρριχήσεις, χωμάτινες διαδρομες, αμπελώνες, προϊόντα.

Οι παραλίες στην Τήνο έχουν απ’ όλα

Τήνος, έρωτας και θαύματα σε παραλίες για όλα τα γούστα
Για βουτιές στην Παχιά Άμμο, Κολυμπήθρα, Χρυσή Ακτή,  Αϊ-Γιάννη Πόρτο, Αϊ-Σώστη, Αγαπιανή,  Άγιο Ρωμανο, Σάντα Μαργαρίτα, Λιβάδα Αγία Θάλασσα και Άγιο Μάρκο.
Αν αναζητάτε την απόλυτη ησυχία και την περιπέτεια-πεζοπορία υπάρχουν και οι ερημικές παραλίες, αλλά θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα αφού δεν υπάρχουν υποδομές.
Άγιος Δημήτριος, στα 6 χλμ από την Στενή, σε χωματόδρομο.

Άγιος Πέτρος. Πριν την Καρδιανή στρίβετε αριστερά προς τον Όρμο Καρδιανής-Γιαννάκη. Παίρνετε τον χωματόδρομο αριστερά για την παραλία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.