Επιστολή προς το Γενικό Λύκειο Τήνου έστειλε ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου "Νικόλαος Κόγκος" με αφορμή το πρόσφατο πασχαλινό παζάρι που δημιούργησαν οι μαθητές του σχολείου και τα έσοδα πήγαν στο Κ.Υ.Τήνου.


Η επιστολή αναφέρει

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του Λυκείου που σκέφτηκαν και διοργάνωσαν το Πασχαλινό Παζάρι και τα χρήματα που προέκυψαν από τη δράση αυτή τα διέθεσαν για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας της Τήνου, μέσω του Συλλόγου μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ακούραστη καθηγήτρια κ. Τασούλα Χατζίρη που βοήθησε και ενέπνευσε τα παιδιά ώστε να γίνει αυτή η εκδήλωση.

Σίγουρα τα παιδιά μέσα από τέτοιες δράσεις μαθαίνουν την προσφορά και την αγάπη στο συνάνθρωπο, αλλά μαθαίνουν ακόμη να λειτουργούν ομαδικά για κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα .

Εκτός από το οργανωτικό κομμάτι, τα παιδιά συμπεριφέρθηκαν και με πολύ σεμνότητα κατά τη διάθεση των αντικειμένων που έφτιαξαν και έτσι έδειξαν σε όλους μας ότι ζούσαν όλη τη διαδικασία και χαιρόντουσαν το αποτέλεσμα. Σίγουρα η προσφορά και η αγάπη προς το συνάνθρωπο είναι πράξεις που ναι μεν υπάρχουν έμφυτες στον άνθρωπο, αλλά είναι πολύ εύκολο να καλλιεργηθούν σε πρόσφορο έδαφος, όπως τα παιδιά μας που το απέδειξαν περίτρανα.

Συγχαρητήρια λοιπόν και πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και ευχόμαστε το παράδειγμα των παιδιών να εμπνεύσει και άλλους συμπολίτες μας, μιας και σε τέτοιες εποχές, όπως είναι αυτή που ζούμε, μας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουμε και άλλες αρχές και αξίες σημαντικές και ανθρώπινες.

Σας ευχαριστούμε πολύ
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.