Την Κυριακή 3 Απριλίου ο εκπολιτιστικός-εξωραϊστικός σύλλογος Καλλονής-Καρκάδου Τήνου πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια ημερήσια εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία.

Συμμετείχαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, οι οποίοι σε δύσκολους οικονομικά καιρούς έδωσαν ο ισχυρό παρόν, ενθαρρύνοντας τις πρωτοβουλίες του συλλόγου για διατήρηση της επαφή και στον αστικό χώρο.

Οι εκδρομείς των δύο εκδρομικών λεωφορείων ξεκίνησαν νωρίς το πρωί. Στη διαδρομή είχαν την ευκαιρία  να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες του συλλόγου, ενώ συχνά δίνονταν και πληροφορίες σχετικά με τους τόπους προορισμού.

Η επίσκεψη στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας ενθουσίασε μεγάλους, αλλά κυρίως τους μικρούς εκδρομείς οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την ομορφιά της φύσης και τα τρεχούμενα νερά. Εκεί στεγάζονται αλευρόμυλος, νεροτριβή, ρακοκάζανο, βυρσοδεψείο και μπαρουτόμυλος.

Ο καλός καιρός, η ομορφιά του τοπίου έκαναν η διαδρομή προς τη Στεμνίτσα μοναδική και τον καφέ στον παραδοσιακό οικισμό απολαυστικό. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με φαγητό στη Βυτίνα.

Ως σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντοπίτες μας και τα μέλη της ερασιτεχνικής σκηνής «Γ. Αλεξάκης» που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η μεγάλη συμμετοχή και η επιτυχία του εγχειρήματός μας μας δίνει την ώθηση να ελπίζουμε σε μια νέα εκδρομή, διήμερη αυτή τη φορά, το φθινόπωρο.

Με τιμή

Σύλλογος Καλλονής


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.