Η ιστοσελίδα της γνωστής εφημερίδας, «Παραπολιτικά» www.parapolitika.gr, πραγματοποίησε αναφορά στα νέα πρόσωπα που έχουν αναλάβει δράση ενόψει του «γαλάζιου» συνεδρίου. Ο Αρθρογράφος, κ. Σταύρος Παπαντωνίου αναφέρει και την ένταξη του Τηνιακου (καταγωγή Υστέρνια), Φίλιππου Φόρτωμα μέσα σε αυτά τα πρόσωπα.

Αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα

"Ξεκινώντας από τη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε τον απολύτου εμπιστοσύνης και επί χρόνια στενό του συνεργάτη, Φίλιππο Φόρτωμα, με καταγωγή από την Τήνο και έντονη πολιτική δραστηριότητα στις Κυκλάδες" 


Να σημειώσουμε μάλιστα πως ο κ. Φόρτωμας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη ανατροπή στο Νομό των Κυκλάδων για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που το βοήθησε στην εκλογή του ως νέος πρόεδρος της Ν.Δ.

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με σπουδές σε Γιάννενα και Αθήνα, που έκανε πολλές φορές την «βρώμικη» δουλειά για λογαριασμό του Κυριάκου σε επίπεδο νεολαίας, αφού είχε πολλές επαφές με το φοιτητικό της οργάνωσης.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.