Στο Κερασό, φέτος το Πάσχα, πραγματοποιούμε τα όνειρά σας!

Τα βρίσκουμε πλεγμένα ανάμεσα στις χειροποίητες δαντέλες που κρέμονται από τις ονειροπαγίδες της βιτρίνας. Και έτσι, περνώντας αυτές τις μέρες την πόρτα του μαγαζιού, κάνετε μια «βουτιά» σε μια γιορτινή, χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Σοκολατένια αυγά σε μικρά καλάθια και γυάλινες πιατέλες. Πολύχρωμα κουνελάκια με τεντωμένα αυτιά χοροπηδάνε, κρύβονται κάτω από το μεγάλο τραπέζι και δένονται με φιόγκους πάνω σε αρωματικές λαμπάδες. Στα ράφια στέκονται καμαρωτές μικρές κότες ξύλινες, πάνινες και σιδερένιες πάνω σε πούπουλα και ψεύτικα ροκανίδια.

Και ανάμεσα σε αυτά, δώρα για τα βαφτιστήρια, ανοιξιάτικα ρούχα και παπούτσια, αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα, μπουκέτα από λουλούδια και μικρά γλαστράκια, είδη διακόσμησης σε λευκό, κίτρινο, γαλάζιο, ροζ πάνω σε στάχυα και καλάθια από το Βωλάξ.

Φέτος το Πάσχα, φιλοξενούμε τη μαγεία της φύσης στο Κερασό.

Περάστε μια βόλτα αυτές τις μέρες. Θα σας περιμένουμε με διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ευχηθούμε Καλό Πάσχα/ HappyEaster/ JoyeusesPâques !

Καλή Ανάσταση, με φως λαμπρό και αγάπη.
Τηλέφωνο: 22830.26307
Εmail: info@keraso.com
Facebook: Κερασό
Λεωφόρος Μεγαλόχαρης 12, Τήνος 84200


Μοιραστείτε τις στιγμές σας μαζί μας στο facebook και στο instagram: #kerasoevents

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.