Ανευθυνότητα; προχειρότητα; ανικανότητα; αυτές είναι οι εκφράσεις που αναφέρει σε σχόλιο του ο Συνδυασμό Τήνος-Τολμάμε Μαζί, για το νερό στο χωριό Αγάπη και συνεχίζει λέγοντας "Τουλάχιστον ας ενημερωθεί το χωριό για την καταλληλότητα του νερού...!!"

Το σχόλιο του συνδυασμού που στάλθηκε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. είναι βασισμένο σε σχόλιο του πρώην εκπροσώπου της τοπικής Κοινότητας, κ. Πέτρου Αρμακόλα που αναφέρει σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης:

 "Μετά τον καθαρισμό και την απολύμανση της δεξαμενής του χωριού μας παρατηρήθηκε ότι το νερό έρχεται στις βρύσες θόλο. Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι είναι λόγο της πίεσης αλλά το νερό δεν ξεθολώνει καθόλου. Επίσης έχουμε αναφορές από κάτοικους του χωριού για προβλήματα που τους έχει δημιουργήσει το νερό στην υγειά τους. 

Έχουν γίνει ήδη κάποιες αναφορές στο τμήμα ύδρευσης του Δήμου για αυτό το πρόβλημα. Έτσι μετά από πληροφορίες που είχα πήγα να δω τι συμβαίνει και βρήκα στο έδαφος έναν άδειο σάκο από τσιμεντοειδες μάρκας Masterseal 545 white που σε συνδυασμό με κάποιο κατάλληλο γαλάκτωμα χρησιμοποιείται για στεγανοποίηση. Όμως για να δράσει σωστά πρέπει να μείνει τουλάχιστον 7 ημέρες χωρίς να βραχεί. 

Αν έχει περαστεί με αυτό η δεξαμενή έτσι εξηγείται η θολούρα. Αναρωτιέμαι τελικά με ποιο υλικό περάστηκε η Δεξαμενή (αυτό που βρήκα ή κάτι άλλο) και με ποιου εντολή δόθηκε στην κατανάλωση το νερό ενώ ήταν σε άσχημη κατάσταση και γιατί η υπερχείλιση έτρεχε 3 ημέρες μετά τον καθαρισμό ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος. 

Μετά από αυτά επικοινώνησα με τον Δήμαρχο κ. Σίμο Ορφανό του εξήγησα το πρόβλημα και δεσμεύτηκε να το κοιτάξει αύριο κιόλας πρωί πρωί στέλνοντας το συνεργείο να αδειάσει και να καθαρίσει τη δεξαμενή από την αρχή. Τον ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμένω. Παρακαλώ όσοι έχετε συγγενείς στο χωριό να τους ενημερώσετε τουλάχιστον να μην πίνουν νερό μέχρι να δούμε τι θα γίνει."

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.