Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου αποφασίστηκε ομόφωνα η παραίτηση του Γεωργίου Σανταμούρη από τακτικό μέλος του Δ.Σ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου- Άνδρου και ο ορισμός του κ. Ιωάννη Ζαλώνη με αναπληρωτή του τον κ. Νικόλαο Γκίζη, ως νέα μέλη του Δ.Σ

Ο κ. Σανταμούρης με e-mail που έστειλε στο ΔΛΤΤ-Α έκανε γνωστά τα ακόλουθα: «Κύριε Πρόεδρε, κ. Δήμαρχε και αγαπητοί συνάδελφοι. Σας γνωρίζω ότι παραιτούμαι από την θέση του μέλους του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου. Κύριος λόγος είναι η δυσανεξία που μου προκαλεί ο χαρακτήρας και η αφοριστική άγνοια του Προέδρου, παρότι είχα την διάθεση να βοηθήσω στο έργο του. Δεν εξηγούμαι, γιατί τίποτα έτσι και αλλιώς, δεν πρόκειται να αλλάξει».


Στη συνέχεια της συνεδρίασης ο κ. Πρόεδρος εισηγήθηκε να γίνει δεκτή η παραίτηση του κ. Γεωργίου Σανταμούρη και ζήτησε την πρόταση της μειοψηφίας σχετικά με τον ορισμό του αντικαταστάτη του. 

Η μειοψηφία δια του επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας κ. Παναγιώτη Κροντηρά πρότεινε ως τακτικό μέλος τον κ. Ιωάννη Ζαλώνη (μέχρι σήμερα αναπληρωματικό μέλος) με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικόλαο Γκίζη. 

Έτσι οι εκπρόσωποι από τον Δήμο Τήνου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι οι εξής:
  • Ευάγγελος Κορνάρος Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωτή του τον Μιλτιάδη Πρωτόπαπα Μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου
  • Ευγενία Αλοιμόνου Δημοτική Σύμβουλος, με αναπληρώτρια την Λουκριτία Άνδροβικ – Ρουγγέρη Δημοτική Σύμβουλο και
  • Ιωάννης Ζαλώνης Δημοτικός Σύμβουλος με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικόλαο Γκίζη. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.