Ανακοίνωση εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Τήνου σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών στην Τ.Ο. και συνέδρων για το 10ο Εθνικό Συνέδριο του κόμματος.

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Τήνου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της, τα οποία προσήλθαν αυθόρμητα και μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές που έγιναν χθες Κυριακή 3 Απριλίου, για την ανάδειξη νέων μελών στην Τοπική Οργάνωση Τήνου και Συνέδρων στο 10ο Εθνικό Συνέδριο του κόμματος που θα γίνει στην Αθήνα από 22 εως 24 Απριλίου.


Η μαζική συμμετοχή 285 Τηνιακών στις  εσωκομματικές εκλογές, ανέδειξε τους υποψηφίους του νησιού μας στις πρώτες θέσεις μεταξύ των Συνέδρων σε όλες τις Κυκλάδες και απέδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία ενωμένη υπό την Προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί την μόνη ελπίδα γιά την σωτηρία της πατρίδας μας από την επικίνδυνη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που βουλιάζει καθημερινά την χώρα μας.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝΟΥ.

Οι εκλεγέντες στις εσωκομματικές εκλογές της 3/4/2016 για την Τοπική επιτροπή Τήνου κατά αλφαβητική σειρά

ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΜΕΛΗ 
ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΑΣΠΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΒΕΡΣΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΚΟΥΪΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΟΡΦΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΠΕΡΙΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΦΙΛΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.