Θύελλα διακρίσεων και μεταλλίων για τον Αίαντα Τήνου στο Διασυλλογικό του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  που ολοκληρώθηκε σήμερα 16/04/2016 στην Μύκονο.

Οι αθλητές και αθλήτριες  του σωματείου της Τήνου, παρόλο που προέρχονται από σερί εμφανίσεις σε δύσκολους αγώνες, κατάφεραν και κέρδισαν 12 μετάλλια στα αντιστοίχως πραγματοποιηθέντα αθλήματα του ΣΕΓΑΣ σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο, συνοδευόμενα και από αρκετά ατομικά ρεκόρ των αθλητών του Συλλόγου στα αγωνίσματα τους.


Αναλυτικά οι κερδισμένες κατηγορίες:

1.  2η θέση / Μπαλάκι Παμπαιδων Β
2.  3η θέση/ 60μετρα Παμπαιδων Β
3. 2η θέση / Τριαθλο Παμπαιδων Β
4. 1η θέση / Τριαθλο Παμπαιδων Β
5.  1η θέση / Μήκος Παμπαιδων Β
6.  3η θέση/ Μήκος Παμπαιδων Β
7.   1η θέση/ Μήκος Παμπαιδων Β
8.  2η θέση / Τριαθλο. ΠΚ Β
9.  3η θέση / Μήκος Παγκορασιδων Β
10.  1η θέση/ 60 μέτρα Παγκορασιδων Β
11.  1η θέση/ Τριαθλο Παμπαιδων Β
12.  1η θέση / 1000μ. Παμπαιδων Β

 Στην αρχική αποτίμηση των αποτελεσμάτων και οι δυο προπονητές του Συλλόγου, στάθηκαν αρχικά στην ικανοποίηση τους για την Αγωνιστική Ηθική που επέδειξαν οι αθλητές και αθλήτριες τους , και δευτερευόντως στην αγωνιστική τους επιτυχία, γι αυτό και αποφάσισαν " κοινή συναινέσει" το εβδομαδιαίο διάλειμμα (cool down) από τις προπονήσεις.

Εξέλιξη και άνοδος λοιπόν, μιας και τα σωματεία του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με τέτοιες παρουσίες και συμπεριφορές ευγενικής άμιλλας δίνουν το λαμπρό παράδειγμα της αγαπημένης αθλητικής οικογένειας που μεγαλώνει μέρα με την μέρα .

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.