Αυξημένη σε σχέση με πέρυσι είναι η κίνηση του Πάσχα στο νησί της Τήνου. Βέβαια, να θυμίσουμε ότι πέρυσι την Μ. Παρασκευή υπήρχε απαγορευτικό απόπλου γι αυτό ήταν μειωμένη η κίνηση για τους περσινούς «εκδρομείς».

Όπως μας δήλωσαν οι επαγγελματίες του νησιού, το φετινό Πάσχα ήταν καλύτερο σε σχέση με των προηγούμενων χρόνων. Ο κόσμος μπορεί να μην ψωνίζει όπως προ-κρίσης όμως τα χρήματα που ρίχνει στην αγορά βουλώνουν τις τρύπες που αφήνει ο χειμώνας στους επαγγελματίες του νησιού.

Αν και χθες ο καιρός  το βράδυ πήγε να μας τα χαλάσει, ο κόσμος βρέθηκε στην περιφορά των επιταφίων και με μια πρώτη ματιά μπορούμε να καταλάβουμε ότι ήταν πολύ περισσότερος από πέρυσι, πιθανότατα και από πρόπερσι.

Καθώς το Πάσχα οδεύει προς το τέλος του, τα βλέμματα των επαγγελματιών και των φορέων του νησιού πέφτουν στο Καλοκαίρι που είναι προ των πυλών. Ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα έχουν ξεκινήσει και αναμένεται η Τήνος να μπει πολύ δυνατά σ’ αυτό το κομμάτι.

Σημείωση: Θα προσπαθήσουμε να έχουμε στην κατοχή μας αναλυτικά τα νούμερα της επιβατικής κίνησης στο λιμάνι της Τήνου τις τελευταίες μέρες και θα τα συγκρίνουμε με τα προηγούμενα χρόνια.  

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.