Ο Σύλλογός της Καρδιανής προχώρησε στην επισκευή του φωτισμού γύρω από το Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού και στον δρόμο που οδηγεί στον Άγιο Νικόδημο και στο Κοιμητήριο. Τοποθέτησε πινακίδες σήμανσης που οδηγούν στο Ιστορικό - Λαογραφικό Μουσείο.

Επισκεύασε τον τοίχο και τα προστατευτικά κολονάκια πάνω από την αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου, τα οποία έριξε άγνωστος κάνοντας μανούβρα με αυτοκίνητο, με συνέπεια όχι μόνο να τα γκρεμίσει αλλά και να καταστρέψει την πέργκολα της αυλής που με τόσο κόπο και έξοδα είχε τοποθετηθεί.

Ανακαίνησε τα δωμάτια του ξενώνα βάζοντας τραπέζια, διώροφα κρεβάτια, νέα φωτιστικά, ντουλάπες και οικοσκευή που ήταν απαραίτητη. Τέλος στρώσαμε την αυλή μας με πέτρα καρύστου σε όλα τα σημεία στα οποία δεν είχε τοποθετηθεί.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Φίλιππο Μαραβέλια αλλά και τον Αργύρη Ματθαιάσο οι οποίοι βοήθησαν αμέσως να προχωρήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των χώρων.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.