Συγχαρητήρια επιστολή προς την Ανοικτή Επιτροπή Αλληλεγγύης Τήνου για την ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή των επιχειρηματιών του νησιού στην πρωτοπόρα δράση αλληλεγγύης  «Όλη η Τήνος  «σε αναμονή», απέστειλε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.


«Πρόκειται για ένα διαφορετικό μήνυμα ανθρωπιάς και κοινωνικής προσφοράς και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που η ιδέα βρήκε γρήγορα πολύ μεγάλη ανταπόκριση» σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης και προσθέτει: «Η δράση των νησιωτών είναι απόδειξη ότι η ανθρωπιά είναι ολοζώντανη και ότι υπάρχουν υγιείς αξίες στις κοινωνίες μας. Με χαροποιεί  ιδιαίτερα το γεγονός ότι  οι συμπατριώτες μου, παρά τα προβλήματα που ενδεχομένως να  αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι αυτήν την εποχή, βρίσκουν τρόπο να δίνουν προτεραιότητα στη στήριξη συνανθρώπων μας που αγωνίζονται να επιβιώσουν».

 Για τον Αντιπεριφερειάρχη, αυτό που συμβαίνει στα νησιά μας είναι πρωτοφανές. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει:

«Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες πολίτες και τους φορείς που εμπλέκονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την επιτυχία και αυτής της εκστρατείας. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις να αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εθελοντών, αλλά κυρίως, να εντάσσονται στο κίνημα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης όλο και δεκάδες νέοι εθελοντές. Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε θερμά. Είναι συνειδητές επιλογές και πράξεις ευθύνης των συμπολιτών  μας που ενισχύουν την ελπίδα και την αισιοδοξία για μια ισχυρή κοινωνία της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.