Ο Περιστεριώνας Τήνου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του Α’ ομίλου,  Α.Ο. Μυκόνου με σκορ 47-63. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και είχε πολλές διακοπές λόγω παραπόνων για την διαιτησία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Τήνου παρουσιάστηκε σοβαρή από την πρώτη περίοδο και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της κάτι που την οδήγησε στη νίκη και την δεύτερη θέση του ομίλου.Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη με νίκη την επόμενη αγωνιστική επί της Ερμούπολης θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της, στο F4 των Κυκλάδων.

Αποτελέσματα περιόδων
Α’ περίοδος:  6-11
Β’ περίοδος: 16-28
Γ’ περίοδος: 27-42
Δ’ περίοδος: 47-63

Ο κόσμος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν «εκεί», στάθηκε δίπλα στην ομάδα και την οδήγησε στη νίκη. Την Μεγάλη Πέμπτη ο Περιστεριώνας θα αναμετρηθεί με τον Α.Ο. Ερμούπολης. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 13.00 το μεσημέρι και πρέπει για ακόμα ένα ματς ο Τηνιακός φίλαθλος να σταθεί δίπλα στην ομάδα για να την «σπρώξει» στο Final Four.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.