Χθες Παρασκευή, 15 Απριλίου παραδόθηκε ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός και ιατρικά μηχανήματα στο Κέντρο Υγείας Τήνου, παρουσία εκπροσώπων της Alpha Bank, τοπικών φορέων και της “Άγονης Γραμμής Γόνιμης». Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο του Προγράμματος, “Μαζί με στόχο την Υγεία”.

Το εν λόγω πρόγραμμα σχεδιάστηκε από την Alpha Bank με στόχο να εξοπλίσει τα νησιά με ιατρικά μηχανήματα και ιατροφαρμακευτικά είδη. Ξεκίνησε το 2014 στην Κάσο, στους Λειψούς, στη Νίσυρο και στην Τήλο και συνεχίστηκε το 2015 με τον εξοπλισμό δώδεκα νησιών όπως Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Κω, Λειψοί, Λέρος, Νίσυρος, Πάτμος, Σύμη, Τήλος και Χάλκη. Το 2016 συνεχίζεται με επιπλέον επτά  νησιά:  Άνδρος, Θάσος,  Ικαρία,  Κύθνος,  Σάμος,  Φολέγανδρος και οι Φούρνοι.

To Πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την “ Άγονη Γραμμή Γόνιμη”. Συνολικά είκοσι νησιά έχουν λάβει, μέχρι σήμερα, ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό και ιατρικά μηχανήματα.

Φωτογραφικό υλικό
Γιώργος Βιδάλης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.