Φωτογραφία: Δημήτρης ΚαραΐσκόςΤο KymaMag, ένα από τα δύο free press που κυκλοφορούν στην Τήνο με πανέμορφες ασπρόμαυρες εικόνες από το νησί μας, τους ανθρώπους και φυσικά τα κύματα και το σερφ, βραβεύτηκε την Πέμπτη, 14 Απριλίου στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε.) παίρνοντας την ανώτερη διάκριση στην κατηγορία "Σχεδιασμός Περιοδικού"

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!
Η Ιστοσελίδα του διαγωνισμού αναφέρει

Το "Κύμα" είναι ένα ασπρόμαυρο free press περιοδικό που πρωτοκυκλοφόρησε στο νησί της Τήνου το καλοκαίρι του 2014. Έχει μέχρι στιγμής τρία τεύχη στο ιστορικό του (Αυγουστος 2014, Απρίλιος 2015, Αυγουστος 2015) και ετοιμάζεται για την Άνοιξη του 2016 το τέταρτο τεύχος.

Η δημιουργία του προέκυψε από δυο ανάγκες που συγκεράστηκαν: την ανάγκη να μιλήσει για τον πλούτο του νησιού σε ανθρώπινο, πολιτιστικό, ιστορικό και φυσιολατρικό/τουριστικό δυναμικό και την νεοσύστατη (και αναπάντεχη) διάδοση του σπορ του surfing στο νησί (και ταυτόχρονα, την τελευταία δεκαετία, σε όλη τη χώρα).

Η έκδοση είναι αυτοδύναμη και βασίζεται σε συγκινητικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες που αποτυπώνουν απροσδόκητα στιγμιότυπα από την πλούσια ζωή του νησιού, χειμώνα και καλοκαίρι, και συνοδεύεται από μια ζωήρη και συχνή παρουσία στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (instagram και facebook "kymamag").

Σχόλια:

1 comments:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.