Αύριο θα πραγματοποιηθεί η δράση «Let's do it Greece». Πρόκειται για ένα σύνολο εθελοντικών δράσεων καθαρισμού, εξωραϊσμού, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το φυσικό και αστικό περιβάλλον με αποκορύφωση τις 17 Απριλίου όπου θα γίνει συντονισμό σε ολόκληρη την Ελλάδα σε μια ταυτόχρονη εθελοντική δράση.

Η Τήνος γι' ακόμα μια φορά συμμετέχει σ' αυτή την δράση. Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Κάμπου Τήνου που έχει δώσει ραντεβού με τoυς εθελοντές στις 9.30 π.μ. στην Ενοριακή Αίθουσα, ενώ το 3ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου με την υποστήριξη του Δήμου Τήνου, του Φίλους του Πρασίνου και τον Σύλλογο γονέων του σχολείου, θα συμμετέχουν στην δράση από τις 11.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. με τόπο δράση το Πασακρωτήρι.

Καλή επιτυχία στους διοργανωτές και ευχόμαστε του χρόνου να είναι περισσότεροι οι Σύλλογοι που θα ευαισθητοποιηθούν από την συγκεκριμένη δράση. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.