φωτο αρχειουΠριν λίγες μέρες το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου είχε εκδώσει ανακοίνωση για την τήρηση του Κ.Ο.Κ. και έκανε αναφορά στην εύρυθμη λειτουργία του λιμένα τηρώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (θυμηθείτε την εδώ).

Εμείς δεν θα ασχοληθούμε στην παρούσα ανάρτηση για την κυκλοφορία στο λιμάνι αλλά για την Λεωφόρο Μεγαλόχαρης. Που τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν σταθμευμένα αυτοκίνητα σε διπλές και τριπλές σειρές, κάνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων ιδιαίτερα δύσκολη. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι το πλέον αναγνωρίσιμο μέρος του νησιού μας με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Οφείλουμε όλοι μας και ειδικά όσοι εργάζονται στα παρακείμενα καταστήματα αλλά και όσοι διέρχονται από αυτήν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, να σέβονται τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, να σέβονται τον κανονισμό χρήσης κοινοχρήστων χώρων.

Η έναρξη της τουριστικής περιόδου είναι κοντά ... 

Σχόλια:

1 comments:

  1. Πρεπει επιτέλους να καταλάβουν κάποιοι ότι η μόνη λύση γι'αυτόν το δρόμο είναι να γίνει ΜΌΝΟΔΡΌΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.