Στο πλαίσιο του Προγράμματος, “Μαζί με στόχο την Υγεία”, παραδόθηκε,  στις 15 Απριλίου 2016, ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός και ιατρικά μηχανήματα στο Κέντρο Υγείας Τήνου, παρουσία εκπροσώπων της Alpha Bank, του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ.  Λεονταρίτη,  του Δημάρχου Τήνου κ. Σ. Ορφανού,  του Επάρχου Τήνου κ. Γ. Γιαγιά, Δημοτικών Συμβούλων, του Γενικού Γραμματέα του ΠΙΙΕΤ κ. Ε. Καλογήρου και  της «Άγονης Γραμμής Γόνιμης».


Το πρόγραμμα “Μαζί με στόχο την Υγεία” σχεδιάσθηκε από την Alpha Bank με στόχο να εξοπλίσει τα νησιά με ιατρικά μηχανήματα και ιατροφαρμακευτικά είδη. Ξεκίνησε το 2014 στην Κάσο, στους Λειψούς, στη Νίσυρο και στην Τήλο και συνεχίστηκε το 2015 με τον εξοπλισμό δώδεκα νησιών όπως Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Κω, Λειψοί, Λέρος, Νίσυρος, Πάτμος, Σύμη, Τήλος και Χάλκη. To Πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την “ Άγονη Γραμμή Γόνιμη”.

Η δράση αυτή συνεχίζεται το 2016 με επιπλέον επτά  νησιά:  Άνδρος, Θάσος,  Ικαρία,  Κύθνος, Σάμος,  Φολέγανδρος και οι Φούρνοι. Συνολικά είκοσι νησιά έχουν λάβει, μέχρι σήμερα, ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό και ιατρικά μηχανήματα.

Ο Δήμος Τήνου ευχαριστεί εκ μέρους των δημοτών μας την ALPHA BANK και την «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας Τήνου μέσα από τη δράση αυτή.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.