Στο πλαίσιο του χθεσινού ημιτελικού για το Final Four των κορασίδων, μεταξύ της Α.Ε. Σαντορίνης και του Περιστεριώνα Τήνου, έδωσαν το "παρών" μέλη του Σωματείου Α.Μ.Ε.Α. Τήνου "Έχουμε δικαίωμα", για μια αναμνηστική φωτογραφία με τις αθλήτριες και τα τεχνικά επιτελεία των Συλλόγων.

Ο πρόεδρος του σωματείου, κ. Γρηγόρης Κανακάρης απευθυνόμενος στον κόσμο ευχαρίστησε τον Περιστεριώνα Τήνου για την πρόσκλησή που τους έκανε και καλωσόρισε τα κορίτσια όλων των ομάδων. Δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Περιστεριώνα να κατακτήσει την 1η θέση και να την αφιερώσει στα μέλη του σωματείου.

Κλείνοντας ο κ. Κανακάρης ανέφερε, "Μπορεί αυτή τη φορά να ήρθαμε ως επισκέπτες στο Κλειστό γυμναστήριο, την επόμενη όμως θα είμαστε ως αθλητές κάποιου αγωνίσματος μέσα στις δυνατότητες μας. Ευχαριστούμε όλους για την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε απέναντι μας!!!"

* Φωτογραφικό υλικό: Παναγιώτη Μπουζαλάκος & Ανδριάνα Μπάνκα

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.