Στην εκπομπή Αθήνα-Θεσσαλονίκη που εκπέμπει στη συχνότητα της ΕΡΤ παρουσιάστηκε η Τήνος και η δράση «Food Paths» σήμερα το πρωί. Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν το μέλος του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ κ. Αντώνης Ψάλτης καθώς και η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Αναστασία Δεληγιάννη. 

Ο κ. Ψάλτης ανέφερε για το Tinos Food Paths "Το σημαντικό είναι η συνεργασία, η δράση που γίνεται φέτος στελεχώνεται από περίπου 100 εθελοντές, ο καθένας συμμετέχει όπως μπορεί με την εργασία του, ιδέες, υλικά".

Σχετικά με το Τηνιακό Πρωινό δήλωσε. "Παρουσιάστηκε το πρωινό στο περσινό tinos food paths και φέτος τον χειμώνα στην ΗΟ.RE.CA . Κι άλλα νησιά ακολουθούν την φιλοσοφία μας αυτή, δηλαδή, την αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων στα πρωινά που προσφέρουμε"

Η κ. Δεληγιάννη μεταξύ άλλων ανέφερε την προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη της μοναδικότητας του νησιού και πως ήδη υπάρχουν θετικά μηνύματα απ' αυτές τις προσπάθειες. Με αποτέλεσμα το νησί να έχει γίνει ένας προορισμός γαστρονομικός, εναλλακτικός και πολιτιστικός. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.