Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε σήμερα το Tinos Food Paths. Στην ενημερωτική εκπομπή φιλοξενήθηκαν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Αναστασία Δεληγιάννη και το μέλος του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τήνου κ. Γιώργος Αμοιραλής.

Η κ. Δεληγιάννη ανέφερε “Η φιλοσοφία που ξεκίνησε το Food Paths ήταν πως όλοι οι τουριστικοί προορισμοί επιλέγονται με κριτήριο την γαστρονομία τους. Αυτό ώθησε τον Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τήνου να φτιάξουν το Tinos Food Paths”


Με την σειρά του ο Γιώργος Αμοιραλής ανέφερε μεταξύ άλλων “ Εμείς δημιουργήσαμε μια ομάδα το Tinos Food Paths το 2015. Γιατί γνωρίζαμε ότι το φαγητό αποτελεί ένα από τους βασικότερους τρόπους γνωριμίας ενός τόπου. Προσπαθούμε μέσα από τις δράσεις που κάνουμε να εξερευνήσουμε εμάς τους ίδιους τους επαγγελματίες και να ανεβάσουμε τον τουρισμό μας ”.

Σημείωση: Οι ομιλούντες αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην επιστροφή του ήχου και όχι μόνο . Τα εμπόδια αυτά δεν επέτρεψαν να  υποβληθούν και να απαντηθούν ερωτήσεις και το ομαλό κλείσιμο της σύνδεσης.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.