Σχόλιο από τον συνδυασμό "Τήνος-Τολμάμε Μαζί" για τη διακοπή υδροδότησης στην πόλη της Τήνου (Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τήνου).

Το χειρότερο είναι να μην έχουμε νερό όποτε το χρειαζόμαστε ή να έχουμε νερό και να είναι βρώμικο;

Όποια κι αν είναι η απάντηση, τα έχουμε ζήσει και τα δύο με την παρούσα δημοτική αρχή. Κάποιοι αρέσκονται στις διακοπές νερού και στις δικαιολογίες, όμως η ουσία είναι να δίνουμε λύσεις στα όποια προβλήματα είτε άμεσα είτε προληπτικά με τη μικρότερη ζημία για τους πολίτες.


Στη θητεία μας δώσαμε τη λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα και καταφέραμε ο Δήμος να παρέχει νερό όλο το 24ωρο, φέρνοντας νέο καθεστώς για την υδροδότηση της χώρας του νησιού μας. Καθεστώς που θεωρείται δεδομένο σε άλλα μέρη.

Η παρούσα δημοτική αρχή μας οδηγεί χρόνια πίσω, στον τομέα αυτό, στα χρόνια της προηγούμενης θητείας της που δινόταν το νερό με το...σταγονόμετρο!

Και πάντα ευθύνεται κάποιος άλλος, χρησιμοποιώντας δικαιολογίες όπως η απεργία, τα capital controls, οι προμηθευτές...μα ποτέ δεν ευθύνεται η ίδια!

Κρίμα για την Τήνο!!! 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.