Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Μαΐου η εορταστική εκδήλωση στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου με αφορμή τα οκτώ χρόνια πολυσήμαντης δράσης και συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά πράγματα της Τήνου.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου. Μια βραδιά γεμάτη ρυθμούς και ακούσματα από την ελληνική παράδοση. 

Περισσότερα από 70 μέλη των πέντε χορευτικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Τήνο παρουσιάστηκαν, φορώντας τοπικές φορεσιές, χορούς από τη Μικρά Ασία έως τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, κι από τη Θράκη έως τα Επτάνησα, προσφέροντας στο κοινό μιαν αξέχαστη εμπειρία.

Συμμετείχε το χορευτικό συγκρότημα του Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλά- Μαμάδου Τήνου (διδασκαλία Αργύρης Καγιώργης), η Χορευτική Ομάδα Τήνου (διδασκαλία Στάθης Πολυκανδρίτης), το χορευτικό του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου «Σπονδή Τηνίων» (διδασκαλία Κορίνα Βαρελά), η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Τήνου (διδασκαλία Νίκος Σολάρης) και το χορευτικό του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας (διδασκαλία Κορίνα Βαρελά).

Φωτογραφικό υλικό

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.