Ευχαριστήριο προς το Γυμνάσιο Τήνου έστειλε ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου "Νικόλαος Κόγκος" όπου αναφέρει τα ακόλουθα.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γυμνάσιο Τήνου για την προσφορά του προς το Κέντρο Υγείας Τήνου, μέσω του Συλλόγου μας.

Η διάθεση των χρημάτων που εξοικονόμησαν από την πώληση της εφημερίδας τους στο Σύλλογό μας ήταν πραγματικά μια αξιέπαινη σκέψη και μια δράση που δείχνει αισθήματα ανθρωπιάς, ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι νέα παιδιά, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους έδειξαν έμπρακτα ότι συμμερίζονται τις ανάγκες των συνανθρώπων τους και συνδράμουν όσο μπορούν για την ανακούφισή τους.

Ευχόμαστε η πράξη αυτή να βρει μιμητές και να αξιοποιούμε, ο καθένας κατά το μέτρο, τη σκέψη του και τις δυνάμεις του, το περίσσευμα αγάπης και προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας και προς τον τόπο μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.