Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου διοργανώνει παρέμβαση με στόχο την πρόληψη της εξάρτησης από το διαδίκτυο. 

Για το σκοπό αυτό, αξιοποιεί την εκπαιδευτική παιδική θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου» της θεατρικής ομάδας «Χιλιοδέντρι», η οποία απευθύνεται σε μαθητές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο την ευαισθητοποίηση τους σε ζητήματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο και είναι εγκεκριμένη από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου «SAFERINTERNET.GR» και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η παρακολούθησή της από τους μαθητές θα είναι δωρεάν, καθώς θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από το Κέντρο Πρόληψης.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί της 24ης Μαΐου στο 2o  Σχολείο, ενώ τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση συζήτηση στην κοινότητα με θέμα: «Γονείς και παιδιά στην εποχή της τεχνολογίας: Δυνατότητες και Περιορισμοί», στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», τηλ: 22810. 85149 (Κα Καραχοντζίτη Ελένη).Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.