Το Πάσχα πέρασε, διανύουμε την λεγόμενη Λαμπρή Εβδομάδα και ο κόσμος στο νησί της Τήνου αρχίζει και αναχωρεί προς τους προορισμούς τους. Οι αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε τόσο πολύ κόσμο.

«Υπήρχε μεγάλη κίνηση στη χώρα τόσο το βράδυ όσο και το πρωί» δήλωσαν επαγγελματίες σε σχετική μας ερώτηση. Σε επικοινωνία που είχαμε με ανθρώπους των χωριών μας δήλωσαν «αν και ο καιρός πήγε να μας τα χαλάσει, τελικά οι επισκέπτες (ξένοι & Έλληνες) δεν πτοήθηκαν και έκαναν τις εξορμήσεις τους».

Η Τήνος σιγά-σιγά δείχνει να μπαίνει δυναμικά στους τουριστικούς προορισμούς για την περίοδο του Πάσχα. Το καλοκαίρι είναι έξω από την πόρτα μας και ελπίζουμε να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα που περιμένει ο κόσμος του νησιού.

Σχόλια:

1 comments:

  1. Επιτέλους μας ξανά μαθαίνει ο κόσμος και έχετε στο νησί μας.αλλά του προσφέραμε αυτό που ζειτουσε,είχαμε νορμάλ τιμές στα προϊόντα μας στις υπηρεσίες ,έμεινε ευχαριστιμενος για να μας ξανά έρθει και να φέρει και άλλους η θα ακούει Τήνο και θα φτύνει τον κόρφο του όπως έκανε μέχρι πριν λίγα χρόνια.για κάντε ένα προσωπικό απολογισμό ο κάθε τηνιακος που αγαπά τον τόπο του και τον θέλει να πιγενει μόνο μπροστά.πρέπει όλα τα γρανάζια της μηχανής μας που λέγετε τουρισμός να λειτουργούν σωστά χωρις να < κλωτσάει > κάποιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.