Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Τήνου σχετικά με την πρόσκληση για τη διατύπωση απόψεων σχετικά με τη μελέτη «Καθορισμό μορφολογικών κανόνων δόμησης και Αρχιτεκτονικής, στις περιοχές εντός και εκτός οικισμών μέχρι 2.000 κατοίκων».

Σας γνωστοποιούμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον Καθορισμό μορφολογικών κανόνων δόμησης και Αρχιτεκτονικής, στις περιοχές εντός και εκτός οικισμών μέχρι 2.000 κατοίκων, των Περιφερειακών Ενοτήτων ΑΝΔΡΟΥ, ΘΗΡΑΣ, ΚΕΑΣ-ΚΥΘΝΟΥ, ΜΗΛΟΥ, ΜΥΚΟΝΟΥ, ΝΑΞΟΥ, ΠΑΡΟΥ, ΤΗΝΟΥ, ΣΥΡΟΥ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το σχετικό εκτυπωμένο υλικό βρίσκεται στην Υπηρεσία Δόμησης Τήνου (Δήμος Τήνου, 1ος όροφος) και είναι διαθέσιμο για το κοινό. Επιπλέον, το σύνολο της Μελέτης βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ στη διεύθυνση: http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=758&

Όσοι εκ των συμπολιτών μας ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να καταθέσουν τις απόψεις τους  μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 προκειμένου να τεθούν υπ’ όψιν του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.